Home Ga naar Budels Bier homepage Ga naar Carlsberg homepage
Nieuws
  :: Geplaatst op: 31-01-2017 :: Vliegend Hert
Ze zijn even weggeweest maar zijn weer terug! De Vliegende hertjes sterker van smaak dus nu nog lekkerder.

Binnenkort een grandioos promotie feest met artiest!
  :: Geplaatst op: 09-06-2016 :: Nieuwe Hoofdsponsor Beachvolleybaltoernooi
Vol trots presenteer ik u onze nieuwe hoofdsponsor van het Cambrinus Beachvolleybaltoernooi.


GOODHABITZ | ONLINE TRAININGENOnline training voor de professional van nuGoodHabitz heeft een breed aanbod aan online trainingen. Van Office tot persoonlijke effectiviteit. En van sociaal media tot conflicthantering. Allemaal onmisbaar voor de medewerker van nu!Onbeperkt leren voor een vast bedragEen online training van GoodHabitz is inspirerend, eigentijds en praktisch. Gericht op meer doelmatigheid, productiviteit, positiviteit en werkplezier.

Het lidmaatschap van GoodHabitz biedt direct toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz. Voor een vast bedrag!Online training voor bedrijven / organisaties
Je kunt je online training volgen op het moment dat het jou het beste uitkomt. Dat maakt de online trainingen van GoodHabitz uitermate geschikt voor organisaties die willen dat hun medewerkers altijd up-to-date en getraind zijn. Zonder ze per se op dure trainingsdagen in te plannen.

  :: Geplaatst op: 24-11-2013 :: Cambrinus Love's Live Music
Iedere maand organiseren wij Cambrinus Love's Live Music. Er komen live bands & artiesten optreden van eigen bodem maar ook ver daar buiten. Deze avonden zijn speciaal voor de echte muziek liefhebbers onder ons. Alle informatie over de avonden vind u op onze website of via Facebook.
  :: Geplaatst op: 11-10-2012 :: Agenda 2017
Cambrinus ""Loves Live Music"" verschillende data t.z.t.


Cambrinus ""Lente Oranje Party"" 26 en 27 April


Cambrinus Beachvolleybal Toernooi 2017 19 & 20 augustus.

Budel Kermis 26 t/m 30 augustus


Cambrinus Loves Live Music

Voor meer informatie en de inhoud over onze events, moet u onze site en of facebook pagina's bezoeken.
  :: Geplaatst op: 06-06-2012 :: Cambrinus Bar "BeachVolleybal Toernooi 2017"
Na de zomervakantie organiseren wij weer het jaarlijkse Cambrinus Beachvolleybal Toernooi. Op zaterdag 19 augustus vanaf 14.00 uur gaan alle recreatie teams weer strijden om de 1ste plaats van € 150,-- 2de plaats €100.--
We spelen zaterdag met teams van 6 spelers en we spelen op tijd. Ieder team moet ook wedstrijden fluiten voor de andere teams. Op zondag 20 augustus vanaf 11.00 uur is het weer de beurt aan de NEVOBO volleybal teams, gevorderde volleyballers en VC-Ledub teams. We spelen dan met teams van 4 spelers tegen elkaar. Ook op zondag zal er op tijd gespeeld worden en zullen alle teams bij elkaar moeten fluiten. De eerste prijs is € 150.-- 2de € 100.-- Via deze weg willen wij onze sponsoren hartelijk danken voor het mede mogelijk maken van ons Cambrinus Beachvolleybal Toernooi.

Inschrijven kan via deze site door het inschrijfformulier in te vullen en te downloaden en via Facebook.

Wij hopen dat jullie allemaal komen kijken en/of spelen.
Agenda
:: 01-01-2022 ::

agenda poster
:: 01-01-2022 ::

agenda poster
:: 23-01-2022 ::

agenda poster