Home Ga naar Budels Bier homepage Ga naar Carlsberg homepage

Intro 1
Budel is een dorp in de gemeente Cranendonck in de Nederlandse provincie Noord-Brabant, gelegen ongeveer 25 km ten zuiden van Eindhoven.
Bij velen bekend om de geweldige carnavalsoptocht, het grote jaarlijkse volleybaltoernooi, het alom bekende keverweekend, de gezellige buulse kermis en nog veel meer.
Maar vooral ook om het mooie centrum met haar winkels en gezellige horecagelegenheden.

Onder deze horecagelegenheden is de Cambrinus Bar al meer dan 40 jaar een welbekend begrip.

Intro 2

Sinds 11 februari 2000 ben ik, Denis Pront, de trotse eigenaar. Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest als horecamedewerker was het al snel mijn droom om zelf een kroeg te hebben. In het jaar 2000 werd dit werkelijkheid.


Intro 3
De Cambrinus Bar kenmerkt zich door een gemêleerd publiek aan te trekken, waardoor jong en oud gezellig een biertje drinkt in onze kroeg.
´s zomers kunt u heerlijk genieten van een ijskoud glas bier of rosé op ons zonnige terras. In het weekend barst het feest echt los. Van vrijdag t/m zondag draaien wij alle muziekgenres en zal ons enthousiaste team ervoor zorgen dat u een fantastische avond heeft. Graag doen wij iets extra´s voor onze klanten.
Zo hebben wij op de maandagen stokbrood met salades, iedere woensdag borrelhapjes en elke laatste zaterdag van de maand tapasbuffet verzorgd door Kès&Zo.

Intro 4
Tevens organiseren wij jaarlijks verschillende evenementen zoals het Cambrinus Bar Muziek Feest in Juni ( voormalig grenslandfestival), het Cambrinus Bar Beachvolleybal Toernooi in augustus en pakken wij groot uit met Budel kermis d.m.v. een buitenbar en overkappingen.

Het is mogelijk om bij ons een feest te geven voor kleinere groepen. Op uw verzoek kunnen wij ook borrelhapjes/tapas laten verzorgen. Heeft u interesse, laat het ons gerust weten. Wij denken graag met u mee!!

“Brabantse gezelligheid, kent geen tijd”

Graag tot ziens bij de Cambrinusbar.